Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 7 maart 2017

Bingo met landelijke kopstukken D66 in Venray

Zaterdag 11 maart doet de campagnebus van D66 Venray aan. Aan boord zijn kopstukken als Stientje van Veldhoven (nr. 2), Limburgse kandidaat Rens Raemakers (nr. 17) en Sophie in ’t Veld (prominent europarlementariër). Zij toeren die dag door Limburg en strijken aan het einde van de middag neer op het Schouwburgplein.

Op en rond het Schouwburgplein is de lokale afdeling van D66 dan al vanaf 15:00 druk in de weer om gratis bingo kaarten uit te delen. Van 18:00 tot 19:00 wordt er door hen namelijk een bescheiden bingo georganiseerd in de foyer van de schouwburg. In de bingo staan de kandidaten van D66 voor de Tweede Kamerverkiezingen centraal. Er zijn leuke prijsjes te winnen.

Iedereen is welkom, inschrijven is niet nodig, en deelname is gratis. Na afloop heeft u ook nog kans om in een informele setting het gesprek met de kandidaat-Kamerleden aan te gaan.